MET KENNIS VAN GROEN

Leden

Sluiten

Essentie

Sluiten

Tools

Sluiten

Extra

Bezoekers

Sluiten

Professionele tuinondernemingen

Sluiten

Over de tuinsector

"Binnenkort" leden

Sluiten

Uw gratis geschenk

Sluiten

Ik word lid

Je bent ervan overtuigd dat de tuinsector jouw lidmaatschap verdient ? Zoveel kost het, daarvoor doe je het en zo word je lid.... Hoeveel bedraagt lidmaatschap ? Het bedrag van je bijdrage hangt af van het aantal medewerkers dat je in dienst hebt. Dit is omdat een belangrijke pijler binnen de werking van BFG-FBEP gaat over sociaal overleg in brede zin. Daarom betalen zelfstandige eenmanszaken minder dan zaakvoerders/werkgevers en betalen werkgevers met weinig medewerkers minder dan werkgevers met heel veel personeel.

Beste Tuinprofessional,

 

Bent u klaar om uw tuinonderneming in 2024 opnieuw een trede hoger te tillen? Maak deel uit van een federatie mét impact en sluit u -opnieuw- aan bij de Belgische Federatie van Groenvoorzieners (BFG-FBEP), dé federatie die er toe doet en met als enig doel ondersteuning voor professionals in de tuinsector!

 

Waarom kiezen voor lidmaatschap bij BFG-FBEP?

 

 1. Uitgebreid Netwerk en Kennisdeling: Als lid van BFG-FBEP krijgt u toegang tot een exclusief netwerk van gelijkgestemde professionals. Deel uw ervaringen, leer van vakgenoten en breid uw zakelijke contacten uit. Samen komen we verder!
 2. Thematische en Vormingsavonden: Ontvang waardevolle inzichten en praktische tips op onze informatieve bijeenkomsten. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de tuinsector en laat uw onderneming bloeien met de kennis die u opdoet tijdens deze inspirerende avonden.
 3. Advies en Ondersteuning: Heeft u vragen over verloning, opleiding of wettelijke verplichtingen? BFG-FBEP staat paraat met deskundig advies en praktische oplossingen. Wij zijn er om u te ondersteunen op elk aspect van uw onderneming.
 4. Ondersteunende vakliteratuur: Ontvang het vermaarde vakblad CG Concept, mét de thematische XTRA-brochures over diverse sectoronderwerpen.
 5. Duurzaam Ondernemen: Ontdek hoe u duurzaam kunt ondernemen en uw medewerkers hierbij kunt betrekken. In een wereld waar duurzaamheid niet alleen een noodzaak is, maar ook een kans biedt om te concurreren, helpen wij u bij het creëren van een groene toekomst voor uw bedrijf.

 

Hoe word ik lid of hoe verleng ik mijn lidmaatschap?

 

Uw lidmaatschap wordt geactiveerd zodra wij uw overschrijving, met als mededeling uw lidnummer (of voor nieuwe leden, het ondernemingsnummer), op het rekeningnummer BNP PARIBAS FORTIS BE 83 0014 7193 7715 hebben ontvangen. U krijgt hiervan een bevestigingsmail met daarin uw persoonlijk paswoord en factuur. Wilt u meer informatie omtrent het lidmaatschap, neem gerust contact met ons op via +32(9)224.03.11 of contact@bfg-fbep.be. U vindt alle info ook terug op www.bfg-fbep.be.

 

Zelfstandige zonder medewerkers

€250/jaar

1-3 medewerkers

€350/jaar

4-20 medewerkers

€500/jaar

Meer dan 20 medewerkers

€1.000/jaar

Op rust

€100/jaar

Studenten

Gratis

 

Bij BFG-FBEP geloven we in de kracht van samenwerking. Door lid te worden, versterkt u niet alleen uw eigen onderneming, maar draagt u ook bij aan de groei en ontwikkeling van de hele tuinsector.

 

Word vandaag nog lid of verleng uw lidmaatschap van BFG-FBEP en geef uw tuinonderneming de boost die het verdient. Samen versterken we uw positie in de dynamische wereld van de tuinsector!

 

Met groene groeten,

Sluiten

Contacteer ons 250€, geen medewerkers
 350€, 1-3 medewerkers
 500€, 4-20 medewerkers
 1000€, vanaf 20 medewerkers
 100€, op rust
 0€, studentIk word lid

Je bent ervan overtuigd dat de tuinsector jouw lidmaatschap verdient ? Zoveel kost het, daarvoor doe je het en zo word je lid...

Hoeveel bedraagt lidmaatschap ? Het bedrag van je bijdrage hangt af van het aantal medewerkers dat je in dienst hebt. Dit is omdat een belangrijke pijler binnen de werking van BFG-FBEP gaat over sociaal overleg in brede zin. Daarom betalen zelfstandige eenmanszaken minder dan zaakvoerders/werkgevers en betalen werkgevers met weinig medewerkers minder dan werkgevers met heel veel personeel

Je lidmaatschap wordt geactiveerd zodra wij jouw overschrijving, met als mededeling jouw lidnummer (of indien u nog niet beschikt over een lidnummer, uw ondernemingsnummer), op het rekeningnummer BNP PARIBAS FORTIS BE 83 0014 7193 7715 hebben ontvangen. Je ontvangt hiervan een bevestingmail met daarin jouw persoonlijk paswoord en jouw factuur.

De federatie zorgt ervoor dat ik als tuinaannemer me kan focussen op mijn werk , helpt me in te zien en dus te groeien en stimuleert me in mijn succes als ondernemer. Lid zijn versterkt mijn professioneel netwerk zij het via de thema- en/of vormingsavonden, de bedrijfsbezoek(en) of studiereis. Voor vraagstukken rond verloning , opleiding, wettelijke verplichtingen ? BFG-FBEP is hier mijn aanspreekpunt en reikt oplossingen aan. Er niet alleen voorstaan is een geruststelling in deze snel veranderende en toch wel veeleisende sector!! Samen sterk ? Voor mij werkt dit echt!
 
Belangrijk nieuws voor de werkgevers van de sector "parken en tuinen" met betrekking tot de koopkrachtpremie

Goed nieuws voor de tuinsector! Onlangs heeft de ministerraad belangrijke stappen ondernomen met betrekking tot de koopkrachtpremie, een kwestie die velen van ons bezighoudt. Dankzij de inspanningen van vele sectororganisaties, waaronder BFG-FBEP, is er een significante ontwikkeling in dit dossier.

Door vertragingen in de sectorale onderhandelingen groeide de zorg dat vele werkgevers de deadline van 31 december 2023 voor het uitreiken van een koopkrachtpremie niet zouden halen. Dit zou betekenen dat zij het sociaal en fiscaal gunstige statuut mislopen. Gelukkig, en dit op aandringen van BFG-FBEP en andere sectororganisaties, heeft de ministerraad besloten de deadline voor het toekennen van deze premie uit te stellen tot 31 maart 2024. Dit besluit verlicht de druk aanzienlijk.

Het is echter belangrijk te benadrukken dat deze verlenging de sociale partners niet vrijstelt van hun verantwoordelijkheden. De beslissing om de premie toe te kennen, moet nog steeds vóór 31 december 2023 worden genomen. Op woensdag 6 december zullen de sociale partners opnieuw samenkomen. BFG-FBEP zal onverminderd blijven aandringen op de verantwoordelijkheid van onze sectorale partners en ijveren voor een constructief akkoord.

In een sector waar meer dan 12.000 mensen werken en meer dan 4.000 bedrijven ook werkgevers zijn, is het essentieel dat we samenwerken om onzekerheid te vermijden. BFG-FBEP zet zich onophoudelijk in voor de belangen van de tuinsector.

Door lid te worden/blijven van BFG-FBEP, draagt u bij aan een sterkere vertegenwoordiging en invloed in deze belangrijke gesprekken. Uw engagement is cruciaal in onze voortdurende inspanningen om de sector te beschermen en te bevorderen. Samen kunnen we zorgen voor een positieve toekomst voor iedereen in de tuinsector.

Lid zijn van BFG-FBEP maakt het verschil, want samen staan we sterk voor onze sector.

 
Wintervergadering: "de keerzijde van uitheemse planten" met Reinhardt Strubbe

Wie rondloopt in de duinen zou haast denken dat rimpelroos of mahonie van nature voorkomen in deze gebieden. Wat deze planten echter gemeen hebben, is dat het sterk woekerende planten zijn, net zoals de gekende Japanse duizendknoop. Van die laatste beseffen we ondertussen maar al te goed dat het een probleemsoort is, van die anderen spijtig genoeg nog niet en daarom worden ze nog steeds aangeplant in tuinen of openbaar groen.

Duingebieden onder druk

Zeker in unieke natuurparels zoals onze duingebieden zijn woekerplanten problematisch. Hier komen steeds meer woekerplanten voor die ook steeds grotere oppervlaktes innemen. Soorten zoals mahonie, rimpelroos, boksdoorn, diverse cotoneaster soorten en nog vele tientallen andere struikachtigen overwoekeren er de unieke duinnatuur.

Door betere plantkeuzes te maken bij het aanleggen van tuinen is het mogelijk om de biodiversiteit te ondersteunen. Kies bewust voor meer inheemse planten en plant geen woekeraars. Zo kunnen we ook in de toekomst onze natuurreservaten woekerplant vrij houden.

Spreker: Dhr. Reinhardt Strubbe, Projectcoördinator van natuur en bos

Aansluitend verzorgde kaasplank met aangepaste wijn.

 

Wanneer: 14 december om 19u stipt

Waar: ‘t Tof Steedje Kerkebrugstraat 6 - Hooglede

Inschrijven: voor vrijdag 8 december

Info: Als je geen kaas lust, kunnen we een vleesplank als alternatief aanbieden. Laat het ons zeker weten bij inschrijving (zie hieronder):

 

Inschrijving kaasplank 

of

Inschrijving vleesplank

 
Gezocht: tuinen voor het nieuwe seizoen van het programma ’Van Droom tot Tuin’

In het najaar van 2024 voert VLAM opnieuw promotie voor de tuinaannemers aan de hand van een nieuw seizoen van het TV-programma ‘Van Droom tot Tuin’. En u kan hieraan deelnemen met één van uw tuinprojecten.

 

Doel van het programma?

Uit marktonderzoek blijkt dat tuingenieten een grotere rol speelt sinds de coronapandemie. Met dit programma focust VLAM op een grote groep 45-plussers die de financiële ruimte hebben om meer dan ooit te genieten van hun groene oase. Via het programma wordt er tuininspiratie geboden, gekoppeld aan vakkennis. 

Door het aanhoudende succes van de vorige seizoenen, gaat VLAM in 2024 voor een nieuw seizoen van het TV-programma. Het programma is het resultaat van denkwerk door zowel VLAM, beroepsfederaties BFG en Groen Groeien, TV-experten en tuinjournalisten. Het nieuwe seizoen zal in het najaar van 2024 te zien zijn op PlattelandsTV en Eclips TV. Deze zenders zijn hiervoor de ideale keuze omdat ze een afgelijnde doelgroep bereiken.

 

Wat is de opbouw van het programma?

Het tuinprogramma loopt vanaf eind september 2024 en bestaat uit 10 afleveringen. Elke aflevering focust op een type tuin of tuinconcept dat draait rond een specifiek thema, van een daktuin tot verticaal groen. Alle facetten komen terwijl aan bod: tuinontwerp, tuinaanleg en boomverzorging.

Het eerste deel van het programma focust op werk en vakkennis en toont tuinen in aanleg, heraanleg of grondig onderhoud. Het tweede deel zoomt in op een gelijkaardige tuin van enkele jaren ouder, die nu op haar best is.

Presentatie en inhoud van het programma zijn in handen van Gil Claes en Marc Verachtert, die u ook tijdens de andere seizoenen aan het werk kan zien.

 

Tuinthema’s in 2024

Voor dit seizoen is VLAM op zoek naar tuinen die kaderen in de volgende thema’s:

 • Beestentuin
 • Biodiversiteit
 • Bomen
 • Circulaire tuin
 • Dak- en gevelgroen
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Herboristentuin
 • Kindvriendelijke tuin
 • Klimaattuin
 • Minituin
 • Niveauverschillen
 • Parktuin
 • Prairietuin
 • Tuin met accent op voorjaarsbloeiers
 • Vijvertuin
 • Voortuinen

 

Vorige deelnemers zijn alvast enthousiast

"We zijn trots op ons werk, dus het is fijn om dat te kunnen tonen. En het filmpje kunnen we achteraf delen, dus da’s mooie reclame"
Ilse Nachtergaele

"Het is een unieke kans om je werk te tonen"
Henk Warnier

"Ik zou het iedereen aanbevelen. Het is leuke reclame voor je onderneming en mooi meegenomen dat je het filmpje op je eigen website kan plaatsen"
Hans Rodyns

 

Interesse? Stel u kandidaat!

Hebt u een tuin die kadert in een van de eerder genoemde thema’s en wil u mee de sector van tuinaannemers, tuinontwerpers en boomverzorgers in de kijker blijven zetten? En mag de cameraploeg een van uw mooiste projecten komen filmen?

Laat dan uw gegevens achter in het invulformulier en voeg ook enkele foto’s toe van het project in kwestie. In januari 2024 selecteert VLAM de tien tuinen die mogen deelnemen aan het nieuwe seizoen en brengt het iedereen persoonlijk op de hoogte via mail.

Naar formulier

 

Omdat deze TV-tuinenreeks promotie maakt voor alle tuinaannemers kan geen van de programma’s persoonlijke reclame bevatten. Wel zet de bijdrage waar u aan meewerkt uw kennen en kunde en uw personeel, machines en uitrusting in de kijker, als voorbeeld van wat Vlaamse tuinaannemers in hun mars hebben. Commerciële verwijzingen zijn ook uitgesloten. Dit programma wordt betaald met uw jaarlijkse bijdrage. Er wordt geen beroep gedaan op sponsoring, van wie dan ook. Alle baten komen u en uw collega’s toe.

Geen winterreis dit jaar

We kunnen reeds terugkijken op een goed gevuld jaar met tal van interessante activiteiten zoals de verschillende wintervergaderingen, de fietstocht, de Rome reis, het NOA-event,... Normaal stond ook nog de jaarlijkse winterreis op het einde van december ...


Laatste economische vooruitzichten: belangrijk voor tuinaannemers

Het is cruciaal voor tuinaannemers om op de hoogte te blijven van de laatste economische vooruitzichten. Door proactief te handelen op basis van actuele economische trends en voorspellingen, kunnen zij beter anticiperen op veranderingen in de markt ...


BFG-FBEP brengt belangrijke vragen en opmerkingen naar voren in de strijd tegen sociale fraude

In een recente bijeenkomst heeft BFG-FBEP, een prominente speler in de sociale dialoog, enkele kritische vragen en opmerkingen geuit met betrekking tot de bestrijding van sociale fraude, vooral in de groene sectoren. Deze punten benadrukken de noodzaak ...


Vergadering bij A & B Van Hoyweghen

Beste Leden, We hebben onlangs een fascinerende bijeenkomst gehad bij A & B Van Hoyweghen, dé expert op het gebied van tuin- en landbouwmachines, gelegen op Nieuwe Baan 86 in het pittoreske Kruibeke. Te gast bij zaakvoerder Bert Van Hoyweghen, een ware ...


Europese goedkeuring van glyphosaat verlengd tot 2033, ondanks verdeeldheid

De Europese Unie heeft recentelijk besloten om de goedkeuring van het gebruik van glyphosaat, een veelgebruikt herbicide, te verlengen tot 15 december 2033. Deze beslissing is genomen ondanks het gebrek aan een duidelijke consensus onder de lidstaten. In ...


Waarom de EU-wet Natuurherstel goed is voor de tuinaannemer

Waarom zijn de inspanningen die BFG-FBEP i.s.m. ELCA en 26 andere landen belanrijk voor u? De nieuwe EU-wet over Natuurherstel is belangrijk voor tuinaannemers. Deze wet gaat over het behouden en zelfs uitbreiden van groene plekken en bomen in steden. ...


Ziekteverzuim in kleine KMO’s

Belangrijke feiten over ziekteverzuim Recent onderzoek van Securex heeft aangetoond dat bijna 30% van de kleine KMO’s in België, waaronder bedrijven in de tuinsector, te maken heeft met werknemers die langer dan een maand afwezig zijn door ziekte ...


Denemarken wint de Green Cities Europe Award 2023

Denemarken heeft de Green Cities Europe Award 2023 gewonnen met “Basecamp Lyngby”. Frankrijk en Nederland eindigen respectievelijk op de tweede en derde plaats. In totaal deden 13 projecten uit evenveel Europese landen mee. De winnaar werd op 7 november ...


  Binnenkort
Wintervergadering: "de keerzijde van uitheemse planten" met Reinhardt Strubbe
 • BFG-FBEP West-Vlaanderen
 • Fysiek 2023-12-14 (19:00)
 • ‘t Tof Steedje, Kerkebrugstraat 6 te 8830 Hooglede
 • Wie rondloopt in de duinen zou haast denken dat rimpelroos of mahonie van nature voorkomen in deze gebieden. Wat deze planten echter gemeen hebben, is dat het sterk woekerende planten zijn, net zoals de gekende Japanse duizendknoop. Van die laatste beseffen we ondertussen maar al te goed dat het een probleemsoort is, van die anderen spijtig genoeg nog niet en daarom worden ze nog steeds aangeplant in tuinen of openbaar groen.

  Duingebieden onder druk

  Zeker in unieke natuurparels zoals onze duingebieden zijn woekerplanten problematisch. Hier komen steeds meer woekerplanten voor die ook steeds grotere oppervlaktes innemen. Soorten zoals mahonie, rimpelroos, boksdoorn, diverse cotoneaster soorten en nog vele tientallen andere struikachtigen overwoekeren er de unieke duinnatuur.

  Door betere plantkeuzes te maken bij het aanleggen van tuinen is het mogelijk om de biodiversiteit te ondersteunen. Kies bewust voor meer inheemse planten en plant geen woekeraars. Zo kunnen we ook in de toekomst onze natuurreservaten woekerplant vrij houden.

  Spreker: Dhr. Reinhardt Strubbe, Projectcoördinator van natuur en bos

  Aansluitend verzorgde kaasplank met aangepaste wijn.

   

  Wanneer: 14 december om 19u stipt

  Waar: ‘t Tof Steedje Kerkebrugstraat 6 - Hooglede

  Inschrijven: voor vrijdag 8 december

  Info: Als je geen kaas lust, kunnen we een vleesplank als alternatief aanbieden. Laat het ons zeker weten bij inschrijving (zie hieronder):

   

  Inschrijving kaasplank 

  of

  Inschrijving vleesplank

  Niet leden professionele groenvoorzieners

  Plaats uw visitekaart

  Plaats een jobadvertentie

  Gedragscode

  Bezoekers en tuinliefhebbers

  Portfolio beelden tonen

  Contactgegevens

  Job aanbiedingen

  Alle berichten

  Vragen en Antwoorden

  250 planten

  Partners van de Belgische Federatie Groenvoorzieners

  Leden

  Informatie en actualiteit

  Evenementen kalender

  Vragen en Antwoorden

  Bronnen

  Uitgebreid zoeken

  Plaats een jobadvertentie

  Uw geplaatste jobadvertenties

  Uw bedrijfgegevens

  Uw visitekaart

  Sfeerbeelden tonen

  Portfolio beelden opladen

  Sfeerbeelden opladen

  Actualiteit BFG-FBEP partners

  Gedragscode  Sluiten

  Paswoord opvragen

  U bent uw paswoord even kwijt ? Geen probleem, BFG-FBEP helpt u verder. Vul uw emailadres in waarop u uw lidmaatschapsconfirmatie ontvangen hebt. U ontvangt kort daarop een mailtje met daarin een directe link naar uw account. Tot zo ...

  Sluiten

  Getuigenis

  De federatie zorgt ervoor dat ik als tuinaannemer me kan focussen op mijn werk , helpt me in te zien en dus te groeien en stimuleert me in mijn succes als ondernemer. Lid zijn versterkt mijn professioneel netwerk zij het via de thema- en/of vormingsavonden, de bedrijfsbezoek(en) of studiereis. Voor vraagstukken rond verloning , opleiding, wettelijke verplichtingen ? BFG-FBEP is hier mijn aanspreekpunt en reikt oplossingen aan. Er niet alleen voorstaan is een geruststelling in deze snel veranderende en toch wel veeleisende sector!! Samen sterk ? Voor mij werkt dit echt!

  hoe meer leden # hoe meer impact op onze sector

  Tariefplan

  • U werkt alleen (zelfstandige eenmanszaak zonder medewerkers): U betaalt 250 € per jaar
  • U heeft minder dan 4 (1-3) medewerkers in dienst: U betaalt 350 € per jaar
  • U heeft meer dan 3 maar minder dan 21 (4-20) medewerkers in dienst: U betaalt 500 € per jaar
  • U heeft meer dan 20 medewerkers in dienst: U betaalt 1´000 € per jaar
  • U bent op rust maar u draagt de sector nog steeds een warm hart toe: Uw collega´s danken u voor uw bijdrage van 100 €
  • U bent laatste jaar student tuinaanleg en/of tuinonderhoud: Vraag aan uw klastitularis om uw gratis lidmaatschap te activeren
  • U bent toeleverancier voor de sector en wil partner worden: Neem contact op met onze deelverenigingen voor de mogelijkheden te bespreken

  Ik word lid

  Je bent ervan overtuigd dat de tuinsector jouw lidmaatschap verdient ? Zoveel kost het, daarvoor doe je het en zo word je lid...

  Hoeveel bedraagt lidmaatschap ? Het bedrag van je bijdrage hangt af van het aantal medewerkers dat je in dienst hebt. Dit is omdat een belangrijke pijler binnen de werking van BFG-FBEP gaat over sociaal overleg in brede zin. Daarom betalen zelfstandige eenmanszaken minder dan zaakvoerders/werkgevers en betalen werkgevers met weinig medewerkers minder dan werkgevers met heel veel personeel

  Je lidmaatschap wordt geactiveerd zodra wij jouw overschrijving, met als mededeling jouw lidnummer (of indien u nog niet beschikt over een lidnummer, uw ondernemingsnummer), op het rekeningnummer BNP PARIBAS FORTIS BE 83 0014 7193 7715 hebben ontvangen. Je ontvangt hiervan een bevestingmail met daarin jouw persoonlijk paswoord en jouw factuur.

  BFG-FBEP

  Zuidstationstraat 32, 9000 Gent (BE)
  +32(9)224.03.11
  KBO BE 0881.190.362
  IBAN BE 8300 147 193 7715
  BIC GEBABEBB

  BFG-FBEP Antwerpen
  antwerpen@bfg-fbep.be

  BFG-FBEP Centraal
  central@bfg-fbep.be

  BFG-FBEP Limburg
  limburg@bfg-fbep.be

  BFG-FBEP Oost-Vlaanderen
  oost-vlaanderen@bfg-fbep.be

  BFG-FBEP West-Vlaanderen
  west-vlaanderen@bfg-fbep.be

  Sluiten

  Inloggen

  Dit platform slaat de gegevens op die u ingeeft en maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat, nemen we aan dat u hiermee akkoord gaat.

  Sluiten

  Contacteer ons   250€, geen medewerkers
   350€, 1-3 medewerkers
   500€, 4-20 medewerkers
   1000€, vanaf 20 medewerkers
   100€, op rust
   0€, student  Ik word lid

  Je bent ervan overtuigd dat de tuinsector jouw lidmaatschap verdient ? Zoveel kost het, daarvoor doe je het en zo word je lid...

  Hoeveel bedraagt lidmaatschap ? Het bedrag van je bijdrage hangt af van het aantal medewerkers dat je in dienst hebt. Dit is omdat een belangrijke pijler binnen de werking van BFG-FBEP gaat over sociaal overleg in brede zin. Daarom betalen zelfstandige eenmanszaken minder dan zaakvoerders/werkgevers en betalen werkgevers met weinig medewerkers minder dan werkgevers met heel veel personeel

  Je lidmaatschap wordt geactiveerd zodra wij jouw overschrijving, met als mededeling jouw lidnummer (of indien u nog niet beschikt over een lidnummer, uw ondernemingsnummer), op het rekeningnummer BNP PARIBAS FORTIS BE 83 0014 7193 7715 hebben ontvangen. Je ontvangt hiervan een bevestingmail met daarin jouw persoonlijk paswoord en jouw factuur.

  Tariefplan

  • U werkt alleen (zelfstandige eenmanszaak zonder medewerkers): U betaalt 250 € per jaar
  • U heeft minder dan 4 (1-3) medewerkers in dienst: U betaalt 350 € per jaar
  • U heeft meer dan 3 maar minder dan 21 (4-20) medewerkers in dienst: U betaalt 500 € per jaar
  • U heeft meer dan 20 medewerkers in dienst: U betaalt 1´000 € per jaar
  • U bent op rust maar u draagt de sector nog steeds een warm hart toe: Uw collega´s danken u voor uw bijdrage van 100 €
  • U bent laatste jaar student tuinaanleg en/of tuinonderhoud: Vraag aan uw klastitularis om uw gratis lidmaatschap te activeren
  • U bent toeleverancier voor de sector en wil partner worden: Neem contact op met onze deelverenigingen voor de mogelijkheden te bespreken

  BFG-FBEP

  Zuidstationstraat 32, 9000 Gent (BE)
  +32(9)224.03.11
  KBO BE 0881.190.362
  IBAN BE 8300 147 193 7715
  BIC GEBABEBB